Átmeneti otthonok > Albérlet - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Átmeneti otthonok > 6 weboldal. Kategória leírása: Átmeneti otthonok nehéz helyzetben levőknek, hajléktalanoknak.

alberlet.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Fészek Egyesület
Fészek Egyesület
http://www.feszekegyesulet.hu/

A Fészek Egyesület nevelőszülői családok, volt állami gondozott fiatalok és az ő tevékenységüket segítő szakemberek egyesületeként jött létre 1993-ban.

www.feszekegyesulet.hu
Nyugdíjasotthon
Nyugdíjasotthon
http://www.nyugdijasotthon.hu/

Milyenek az idősotthonok? Mit gondolnak az ott lakók és mit a hozzátartozók? Honnan lehet tudni, hogy egy-egy idősotthonban milyen az élet?

www.nyugdijasotthon.hu
Szent Gellért Nyugdíjas Otthon - Buda, XI. ker.
Szent Gellért Nyugdíjas Otthon - Buda, XI. ker.
http://www.nyugdijasotthon.hu/facility_search.php?cmd=show&id=986&PHPSESSID= ...

A Szent Gellért Nyugdíjas Otthon Budán, a XI. kerületben, csendes környéken, 2008-ban nyitotta meg kapuit. Az apartmanház 50% önkormányzati tulajdonrésszel, új, visszafizetési konstrukcióval, kiemelkedő orvosi és szakmai háttérrel, valamint egyedülálló közlekedési és egészségügyi infrastruktúrával rendelkezik.

www.nyugdijasotthon.hu
Idősek Otthona
Idősek Otthona
http://www.idosotthon.hu/

Szolgáltatásaink nem csupán az ápolás-gondozásra terjednek ki, munkánk során a fekvőbetegek ápolását is felvállaljuk. Akinek az állapota ezt lehetővé teszi, rehabilitálni igyekszünk és az életét újra élhetővé tenni. Lakóinknak nemcsak fizikai, hanem szellemi-lelki jólétet is biztosítunk, csoportos illetve egyéni foglalkozások révén.

www.idosotthon.hu
Öregek otthona
Öregek otthona
http://www.aranyalkony.hu/

Az Arany Alkony Idősotthonokban immár 15 éve nyújtunk szociális szolgáltatást nyugdíjasok, idősek részére Budapesten és környékén. Hitvallásunk az első idősek otthona megnyitása óta mit sem változott: személyre szabott, biztonságos, méltósággal teli időskort biztosítani minden kedves lakónk számára. Céljaink megvalósításához egyre több szakember csatlakozott hozzánk (pl. háziorvosok, reumatológusok, pszichiáterek, szociális munkások, gyógytornászok stb.), biztos szakmai hátterét nyújtva ezzel a dinamikusan fejlődő Arany Alkony Idősotthonoknak.

www.aranyalkony.hu
Időskori ellátás
Időskori ellátás
http://idosekotthona.hu

Időskori ellátásra szorul, de szép környezetben szeretne élni? Itt a megoldás! Otthonunk vár minden idős vendéget, hogy egy új közös otthonban élhessünk. Gyönyörű környezet, profi személyzet kiemelkedően magas színvonalú ellátás és más egyéb programok várják hozzánk költöző vendégeinket. Bővebb információt megtalálják az oldalon.

idosekotthona.hu
Oldal leírása
alberlet.wyw.hu: Albérlet katalógus. Albérlet, Budán, Pesten diákoknak. Albérletek megye szerint.
Gyűjteményünkben 176 válogatott albérlet témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 176 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 84107