Kollégiumok Budapesten > Albérlet - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kollégiumok Budapesten > 6 weboldal. Kategória leírása: Kollégium Budapest: Budapesti kollégiumokat bemutató weboldalak gyűjteménye. WYW albérlet katalógus.

alberlet.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Káldor Miklós Kollégium
http://www.kaldorkoli.hu/

Káldor Miklós Kollégium honlapja.

Káldor Miklós Kollégium
Magánkollégium Budapest
http://www.bdhotel.hu/

A kollégium teljes egészében magánberuházásban épült, úgynevezett "iskolafüggetlen" diákhotel, mely a legteljesebb körű, magas színvonalú szolgáltatást kívánja nyújtani a lakóinak Budapesten. A diákhotelben bármely felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanuló magyar vagy külföldi hallgatók kaphatnak elhelyezést!

Magánkollégium Budapest
Luther Márton Szakkollégium
http://www.lmszk.hu/

Luther Márton Szakkollégium honlapja. A XIII. kerület szívében, festői környezetben, a volt Láng gépgyár, szennyvíztelep és az angyalföldi hőerőmű aranyháromszögében elhelyezkedő patinás épület (volt munkásőr laktanya) ad otthont az ország minden pontjáról érkező, tanulni vágyó evangélikus fiataloknak. A kollégiumba bárki jelentkezhet, aki a főváros valamely egyetemének vagy főiskolájának hallgatója.

Luther Márton Szakkollégium
Terézvárosi Középfokú Kollégium
http://www.terezvarosi-koll.sulinet.hu/kollegium.html

Terézvárosi Középfokú Kollégium honlapja.

Terézvárosi Középfokú Kollégium
Fenyvesliget Kulturális és Képzési Központ
http://www.fliget.hu/

A Fenyvesliget Kulturális és Képzési Központ korlátozott számban szállást biztosít és szakkollégiumi jellegű képzést nyújt egyetemista és főiskolai hallgató lányok számára.

Fenyvesliget Kulturális és Képzési Központ
Visit kollégium - főiskolai, egyetemi diákszálló Budapesten
https://visitkollegium.hu/

A VISIT kollégium várja az egyetemi, főiskolai hallgatókat a Móricz Zsigmond körtér közvetlen szomszédságában, frissen felújított 2.200 négyzetméterén 65 modern és teljes felszereltségű szobával és prémium szolgáltatásokkal. A kollégiumtól 1 perc sétára számos közlekedési eszköz, így a 4-es metró és a 4-6-os villamos biztosítanak összeköttetést a város minden pontja felé. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a hallgatók gondtalanul és kényelmesen lakhassanak itt, és hogy minél több idejük jusson a pihenésre, kikapcsolódásra és a tanulásra. Így például a közös helyiségek és a privát fürdő helyiségek mindennapos takarítását is biztosítjuk, valamit étkezési lehetőséget, mosodai szolgáltatást is nyújtunk igény esetén a nálunk lakóknak.

Visit kollégium - főiskolai, egyetemi diákszálló Budapesten
Hirdetések
Oldal leírása
alberlet.wyw.hu: Albérlet katalógus. Albérlet, Budán, Pesten diákoknak. Albérletek megye szerint.
Gyűjteményünkben 144 válogatott albérlet témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 144 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 56876